Personalizare tricouri prin broderie

Personalizare tricouri prin broderie – Cel mai nobil si mai durabil procedeu de personalizare a produselor promotionale textile este personalizarea prin broderie. Se poate realiza pe absolut orice suport de la sepci la jachete din piele si sub forma de ecunsoane.

Personalizare tricouri prin broderie

Personalizare tricouri prin broderieRecomandam personalizarea prin broderie a produselor de calitate cu jachete, genti de laptop si tricouri polo, tricouri groase si sepci groase pe produse din fleece si polar. Se aplica pe jachete, fulare si caciuli si pe produsele foarte solicitate cum sunt prosoapele, halatele si echipamentele de protectie. in mod categoric nu recomandam broderia pe produsele ieftine cum ar fi tricourile subtiri, specile subtiri sau sacosele. Nici in pozitionari dificile nu este recomandata broderia.

Pe unele produse personalizarea prin broderie se face doar in cadrul procesului de productie cum ar fi pe buzunarele de la camasi sau jachete, pe buzunare de genti sau pe rucsaci.

Pretul se va calcula in general in functie de cantitate, dimensiunea broderiei, sigla si detaliile de suport. O personalizare prin broderie se realizeaza in doua etape de baza:

Programul de broderie este cel cu care se poate realiza oricand o broderie identica pe un suport similar. Pentru modificari ulterioare costurile nu sunt deloc semnificative.

Ulterior se va executa broderia care se lanseaza dupa ce se avizeaza simularea de broderie.

Atunci cand vreti sa obtineti o broderie eleganta care sa fie potrivita pentru un numar mare de situatii va recomandam sa incercati sa alegeti si cele mai bune materiale. In scopul acesta gama noastra de produse este perfecta pentru personalizare. Indiferent daca vreti sa personalizati un tricou, o camasa sau un hanorac prin broderie, materialele folosite de noi sunt perfecte pentru aceasta procedura. Cu ajutorul tehnicilor moderne de brodare si a materialelor calitative, toate textilele tale personalizate vor iesi rapid in evidenta. In plus, broderiile tin foarte mult si rezista perfect in timpul procesului de spalare si uscare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *