Personalizare tablou canvas

Personalizare tablou canvas – Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe panza care se intinde oe un cadru sasiu din lemn. Tablourile canvas sunt utilizate in design interior folosind imagini stoc sau personalizarea cu fotografii personale. Aceste tablouri pot reduce aspectul picturilor in ulei sau acrilice.

Personalizare tablou canvas – informatii utile

Personalizare tablou canvasReproducerea operelor de arta sau originale a fost imprimata pe panza timp de mai multe decenii folosind tipar offset. Inca din anii 1990 imprimarea pe panza a fost schimbata cu metoda de imprimare prin sublimare sau cu jet de cerneala. Materialul de imprimare este de obicei bumbac sau material sintetic. Aceste metode permit artistilor si fotografilor sa imprime lucrarile direct pe panza la o calitate ireprosabila.

Panza imprimata cu imaginea dorita va fi taiata la dimensiune apoi va fi intinsa cu ferimitate pe sasiul din lemn si capsata pe partea din spate. Toate cadrele sunt in general construite din lemn de brad masiv pentru o rezistenta foarte buna.

Panza pentru printuri este foarte des folosita in decoratiunile interioare din case si apartamente cu modele alese de designeri de interior profesionisti sau de catre proprietar. Pot sa fie personalizate cu fotografia proprietarului. Tablourile canvas sunt utilizate ca si alternativa si sunt mult mai ieftine fata de operele de arta originale.

Tablourile multicanvas sunt des folosite in spatii largi, living-uri si holuri, pentru cluburi, restaurante sau alte localuri. Imbinand tablourile in seturi de cate 2, 3, 4, sau 5 sau chiar mai mute piese avem o impresie vziuala deosebita si un desgin modern. Un tablou multicanvas se poate compune din mai multe imagini diferite sau parti ale imaginilor rezultand astfel decoratiuni originale pentru interioare avangardiste.

Personalizam tablouri canvas cu imaginile dorite la cele mai bune preturi. Daca nu stii ce produs ti se potriveste cel mai bine ne poti contacta iar noi iti vom oferi consultanta pentru ca toate alegerile sa fie facute documentat si sa fie perfecte pentru tine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *