Echipament tenis dama personalizat

Echipament tenis dama personalizat – La fel ca la orice alt sport pentru a avea rezultate cat mai bine pe terenul de tenis nu este suficient sa te antrenezi intens ci trebuie sa depui si eforturi maxime in timpul competitiilor pentru a iesi invingator.

Echipament tenis dama personalizat – sfaturi utile

In momentul in care intrii pe teren in afara de incredere trebuie sa fii dotat si cu un echipament care sa te ajute sa obtii rezultatul dorit. Prin urmare daca alegerea unei rachete perfecte a fost facuta mai ramane sa alegi echipamentul pentru tenis.

Nu te gandi ca daca nu esti o jucatoare profesionista de tenis nu ai nevoie d eo vestimentatie anume. Avand in vedere ca pe langa imbunatatirea performantei de pe teren, un echipament bine ales va protejeaza sanatatea si aceste sfaturi sunt valabile pentru toti impatimitii acestui sport nu doar pentru jucatorii consacrati. Din fericire posibilitatile oferite de stilul de vestimentatie acceptat de regulamente sunt in prezent mai permisive si mai diverse.

Daca la inceputul secolului XX jucatorii erau obligati prin antrenament sa poarte pantaloni lungi si pulover sau tricou de bumbac si femeile rochii lungi, acum exista posibilitati nelimitate. Este evident ca si acum ar trebui sa fie respectate unele reguli insa acestea sunt in interesul jucatorilor de data aceasta.

Tenisul implica foarte multa miscare si este usor de inteles de ce alegera pantofilor de calitate este foarte importanta pentur un meci. La fel se intampla si cu echipamentul. Cele mai importante aspecte legate de echipament tin de confort. Este recomandat sa aveti un echipament care sa va permita sa va miscati in voie si sa evite supraincalzirea. De aici putem deduce ca purtarea unui tricou din bumbac nu este cea mai buna varianta pentru ca atunci cand transpiri tricoul ti se lipseste de corp si iti da o stare de disconfort. Tocmai din motivul acesta cele mai multe tricouri pentru jucatorii de tenis sunt confectionate din materiale sintetice care respecta tehnologiile de ultima generatie si care impiedica supraincalzirea jucatorului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *