Cristale foto ieftine

Cristale foto ieftine – Cristalele foto sunt personalizate in general prin sublimare. Sublimarea reprezinta procesul prin care un element trece din stare solida in stare gazoasa. Astfel, sublimarea permite pigmentului de culoare sa treaca de pe coala pe care este imprimat pe suportul final, tricou, cana sau puzzle. Sublimarea functioneaza doar pentru personalizari pe culoarea alb.

Cristale foto ieftine – ce sunt cristalele foto?

Sublimarea se face in conditii optime pe textile sintetice sau pe cele care au in componenta lor material sintetic sau pe alte suporturi cum ar fi cele din ceramica, lemn, metal care au fost in prealabil tratate pentru sublimare. Sublimarea nu poate fi facuta direct pe materiale din bumbac sau pe tricouri inchise la culoare.

Se printeaza poza dorita cu cerneala de sublimare pe o coala de hartie speciala. Aceasta coala este amplasata pe produsul pe care se va aplica personalizarea si se introduce in presa termica speciala pentru printare cristale foto. La peste 200 de grade are loc procesul de sublimare prin care moleculele de apa se vor transofrma in gaz si pigmentii de culoare se vor transfera pe foaia de sublimare pe produsul respectiv.

Cristalele foto sunt obiecte decorative foarte interesante si moderne. Poti oferi cristale foto ieftine pe post de cadou si cu siguranta vei reusi sa impresionezi. In plus, poti gasi cristale foto in forme interesante si neconventionale pe care sa le personalizezi cu poza preferata. Cristalele au de cele mai multe ori si un suport in care stau astfel incat sa fie pozitionate perfect pe suportul pe care sunt expuse.

Alegand sa personalizezi cu imagini sugestive cristale foto vei impresiona cu siguranta destinatarul cadoului. Alege imagini placute si mesaje dragute pe care sa le pui pe cristalul foto si o forma neconventionala. Opteaza pentru ceva viu colorat si interesant si in mod sigur vei obtine un cadou absolut interesant potrivit pentru a fi expus in casa.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *