Colantari auto ieftine

Colantari auto ieftine – Colantarea masinii reprezinta o solutie moderna si practica pentru protejarea vopselei dar si pentru a va decora masina. Exista totusi mai multe pareri legate de inscriptionarea masinilor cu folii adezive. Multe persoane sunt foarte incantate de eficienta acestui procedeu in timp ce altele sunt reticente si au mai multe intrebari. Noi va oferim raspunsul la cele mai comune intrebari si mituri legate de colantarea auto.

Colantari auto ieftine – sfaturi utile

Comercializam folii adezive special concepute pentru colantarea auto de la broducatori consacrati pe piata de profil. Gama de folii adezive este desul de larga dar atunci cand vreti sa realizati o aplicatie auto este foarte important sa stiti care e folia potrivita pentru a obtine succesul dorit dar si pentru a putea evita eventualele nemultumiri.

Foliile utilizate la colantare auto sunt folosite tinand cont de dimensiuni si de mai multe caracteristici. Spre exemplu pentru suprafetele drepte se utilizeaza anumite tipuri de folii pe cand pentru suprafete curbate sunt alte tipuri de folii utilizate pentru ca ele au si o elasticitate aparte care permite colantarea de succes si usoara.

Exista folii speciale pentru protejarea masinii care de obicei sunt perfect transparente, rezistente si suficient de groase pentru a va proteja masina de zgarieturi. Suprafata transparenta permite pastrarea culorii initiale a masinii.

Folia poate sa fie aplicata pe suprafete drepte si usor curbate si in general pe partile inferioare ale masinii cum este bara din fata, bara din spate, pragurile, aripile, usile etc, dar se poate pune si pe interior. Foliile pentru colantare auto protejeaza suprafata masinii de zgarieturi superficiale care se pot repara prin folosirea unui foehn. Este importanta de asemenea si perceptia asupra zgarieturilor foarte grave deoarece foliile nu sunt bollet proof.

Chiar daca au adeziv permanent foliile speciale pentru colantare auto se indeparteaza fara probleme sub actiunea unui foehn si nu afecteaza vopseaua de pe masina. Totusi pentru ca acest lucru sa se intample este nevoie ca masina sa aiba vopseaua originala sau daca este revopsita procesul se executa performanta si inscriptionarea este realizata la doua trei saptamani de la revopsire.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *