Bannere / roll up-uri ieftine

Bannere / roll up-uri ieftine – Daca va ganditi sa utilizati bannere in aer liber pentru publicitatea unui produs sau a unui serviciu urmatoarele sfaturi va vor asigura o proiectare eficienta. In primul rand bannerele in aer liber pot sa vina in mai multe forme si dimensiuni diferite.

Bannere / roll up-uri ieftine – sfaturi utile

Bannere / roll up-uri ieftine
Qeaql Studio Design Resource

Dimensiunea necesara depinde in general de locatia in care doriti sa plasati bannerul. In cazul in care va asteptati ca bannerul sa fie vazut de la o distanta mare atunci un banner mare este mult mai eficient. Vizibilitatea este un factor foarte important atunci cand este luata in calcul dimensiunea.

In continuare designul general pentru un banner este foarte important. Luati in calcul folosirea paletelor de culori corecte si nu amestecati foarte multe fonturi. Nu optati pentur un fundal care face ca textul sa fie foarte greu de citit. Daca nu sunteti siguri de acest lucru atunci angajarea serviciilor unui designer grafic poate sa fie cea mai buna optiune.

Asigurati-va de faptul ca copia bannerului se concentreaza pe beneficiile pe care produsul si serviciul le aduce clientilor. Proiectarea unui banner este o experienta distractiva in general insa o regula importanta ce trebuie retinuta este ca mai putin inseamna mai mult. Nu completati tot bannerul cu textul pentru ca nu se va citi bine si va avea un impact mult mai mare. Avand atat de mult text plasat pe banner cu atat cuvantul va fi mai dialuat. Prin plasarea de informatii minime pe banner cu datele dumneavoastra de contact cum se intampla in cazul unui site web sau a unei adrese de mail sau cu un numar de telefon veti obtine un impact mult mai mare.

Va puteti aminti sa fiti concisi si clari dar sa nu lasati nicio informatie vitala deoparte pentru ca veti afecta cu mult eficienta bannerului. Pentru sfaturi si sugestii nu ezistati sa ne contactati. Echipa noastra este mereu gata sa va ajute.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *